понеділок, 10 січня 2011 12:49

Футболіст "Вільярреала" кинув у Моурінью пляшкою (ВІДЕО)

Футболіст "Вільярреала" кинув у Моурінью пляшкою (ВІДЕО)

Футболіст іспанського клубу "Вільярреал" Рубен Кані був вилучений з лавки запасних під час матчу чемпіонату країни з мадридським "Реалом". Кані, замінений на 73-й хвилині, отримав червону картку на 83-й хвилині зустрічі за кидок пластиковою пляшкою в головного тренера "Реала" Жозе Моурінью. Про це повідомляє агентство Reuters.

Кані на сьомій хвилині забив перший гол у матчі. Через дві хвилини Кріштіану Роналду зрівняв рахунок. Потім Марко Рубен знову вивів "Вільярреал" вперед, але мадридці змогли переломити хід зустрічі. На 45-й і 79-й хвилинах відзначився Роналду, а на 82-й хвилині Кака встановив остаточний рахунок - 4:2 на користь "Реала".

Кані кинув пляшкою в Моурінью після голу Кака. Наставник "Реала" пройшов повз лаву запасних "Вільярреала", і гравці цієї команди розцінили вчинок тренера як провокацію. Потрапити в Моурінью пляшкою Кані не зміг.

На прес-конференції після матчу Моурінью розповів, що він йшов відсвяткувати гол зі своїм сином, який сидів за лавкою "Вільярреала", і не збирався провокувати суперників. Моурінью підкреслив, що будь-який його вчинок люди схильні розглядати, як негативний.

Після 18 турів чемпіонату Іспанії сезону-2010/11 "Реал" займає друге місце в турнірній таблиці. На рахунку мадридського клубу 47 очок. В активі лідируючої "Барселони" - 49 очок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Вільярреала" кинув у Моурінью пляшкою (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі