неділя, 26 грудня 2010 18:21

Моуріньо розчарований, що не зміг очолити збірну Португалії

Моуріньо розчарований, що не зміг очолити збірну Португалії

Головний тренер "Реала" португалець Жозе Моуріньо зізнався, що хотів би відпрацювати до кінця свій контракт з мадридським клубом, який закінчується в 2014 році.

"В ідеалі мені б хотілося працювати з "Реалом" до кінця контракту. Однак усі знають, що не можна залишитися в команді, не вигравши якого-небудь титулу. Так що краще за все взяти трофей як можна швидше", - зазначив він.

Крім того, Моуріньо вважає, що в поточному сезоні в його команді в повній мірі повинен розкритися Кріштіано Роналдо.

"Роналдо - видатний футболіст. У фізичному плані зараз він сильніший, ніж коли-небудь. Сподіваюся, це буде його кращий сезон", - упевнений він.

Крім того, Моуріньо назвав найбільшим розчаруванням року те, що йому не вдалося очолити збірну Португалії восени.

"Найбільше розчарування минулого сезону - те, що я не зміг попрацювати зі збірною. Хоча не думаю, що посада тренера збірної підходить мені. Мені потрібно працювати щодня і я готовий грати тричі на тиждень, якщо це необхідно", - розповів він.

Відзначимо, що себе Моуріньо, який не має досвіду роботи зі збірними, вважає гідним нагороди кращому тренерові року, що минає.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо розчарований, що не зміг очолити збірну Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі