понеділок, 10 січня 2011 10:45

"Я не знаю, як описати гру Роналду" - Моурінью

"Я не знаю, як описати гру Роналду" - Моурінью

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью після матчу 18-го туру чемпіонату Іспанії з "Вільярреалом" (4:2) похвалив команду і окремо виділив Кріштіану Роналду, який зробив у цій грі хет-трик.

"Ми виграли завдяки хоробрості, яку продемонструвала команда. Я дуже задоволений, думаю, ми чудово провели другий тайм. У першій половині зустрічі на полі була лише команда в жовтому, але ми знали, як відповісти, і в другому таймі грала тільки команда в білому. "Реал" грав чудово.

"Вільярреал" показав фантастичну гру, тому мені і не сподобалися перші 45 хвилин. Я не люблю, коли опонент так сильно починає матч. Вони підібралися до перемоги на цьому полі ближче, ніж будь-хто інший.

Марсело і Кака розташувалися на флангах, Озіл і Хедіра в центрі, а Кріштіану і Бензема діяли попереду. У нас було шість атакуючих гравців плюс Хабі Алонсо, який грав відразу під ними. "Вільярреалу" довелося нелегко, але він міг забити в контратаці. З іншого боку, гостям було важко відібрати у нас м'яч. Ми ризикнули і перемогли. У цьому турнірі, де топ-команди майже не втрачають очки, не можна просто сидіти і чекати.

Кака зіграв відмінно, він вийшов, коли м'яч майже весь час був у нас. Четвертий гол вийшов фантастичним. Для Кака не могло бути нічого краще, ніж повернутися на "Бернабеу" після довгих місяців і відразу забити.

Гра Роналду просто вражає. Він видає матч за матчем - і так щотижня. Я не знаю, як описати його гру, - цитує тренера офіційний сайт "Реала".

Роналду зробив п'ятий хет-трик за кар'єру в мадридському "Реалі" і четвертий тільки за останні три місяці. На даний момент на рахунку португальця 23 м'ячі в 18 іграх, і таким чином він поставив під серйозну загрозу рекорди результативності в історії Прімери.

Мексиканець Уго Санчес (у сезоні 1989/90) і аргентинець Тельмо Сарра (сезон 1950/51) забивали за чемпіонат по 38 м'ячів, але на цій стадії турніру ніхто з них не міг похвастати такою результативністю.

Загалом на рахунку португальського бомбардира вже 49 м'ячів у 47 матчах за "Реал" після того, як він влітку 2009 року перейшов з "Манчестер Юнайтед".

Дивну результативність Роналду демонструє у всіх турнірах, забиваючи в середньому більше м'яча за гру. Загалом 64 точних удари в 62 іграх: 49 - в чемпіонаті, чотири він забив в Кубку Короля і 11 - в Лізі чемпіонів.

За матеріалами Террикон, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Я не знаю, як описати гру Роналду" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі