вівторок, 11 січня 2011 11:56

Футболіст "Вільярреала" розповів про кинуту в Моурінью пляшку

Футболіст "Вільярреала" розповів про кинуту в Моурінью пляшку

Півзахисник іспанського "Вільярреала" Рубен Кані в інтерв'ю виданню AS прокоментував спалах своєї люті проти наставника мадридського "Реала" Жозе Моурінью під час виїзного матчу 18-го туру з "Королівським клубом".

Нагадаємо, що після одного з голів "вершкових" Моурінью підійшов до лавки запасних "Вільярреала", висловлюючи радість. Згодом португальський фахівець клявся, що хотів відсвяткувати гол разом зі своїм сином, який сидів на трибуні за лавкою запасних гостей. Однак Кані інтерпретував все це по-іншому і жбурнув у Моурінью пляшку з водою.

"Моурінью заявив, що не мав наміру провокувати нас, однак це не відповідає істині. Саме з таким наміром він і підійшов до нашої лавки. Я визнаю, що мені не слід було кидати в нього пляшку з водою, однак я не хотів завдавати йому травму. Мені просто хотілося, щоб він пішов звідти", - сказав Кані.

Додамо, що Моурінью cтав тренером року. Він випередив тренера збірної Іспанії Вісенте Дель Боске і Пепа Гвардіолу з "Барселони".

Моурінью разом з "Інтером" виграв в минулому сезоні чемпіонат і Кубок Італії, а також Лігу чемпіонів.

За матеріалами Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Вільярреала" розповів про кинуту в Моурінью пляшку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі