понеділок, 11 січня 2010 10:56

"Зеніт" повернув Кержакова

"Зеніт" повернув Кержакова

Форвард московського "Динамо" і збірної Росії з футболу Олександр Кержаков підписав трирічний контракт з пітерським "Зенітом", в якому нападаючий починав свою кар"єру. Про це пише газета "Спорт-Экспресс". Керівництво "Зеніту" факт укладення угоди з Кержаковим поки не підтвердило.

За даними видання, 27-річний нападаючий, який в даний час знаходиться в Санкт-Петербурзі, приєднається до нової команди 17 січня 2010 року, коли гравці пітерського клубу почнуть проходити медогляд.

Кержаков виступав за "Зеніт" з 2001 по 2006 роки, а потім перейшов до іспанської "Севільї". У складі цього клубу форвард виграв Кубок УЄФА сезону-2006/07, але потім втратив місце в основному складі і на початку 2008 року перейшов у "Динамо".

У чемпіонаті Росії 2009 року Кержаков провів за "Динамо" 23 матчі і забив 12 голів. Після закінчення сезону наставник московського клубу Андрій Кобелев порадив Кержакову шукати нову команду.

Тим часом, "Динамо" домовився з "Ліверпулем" про перехід українського нападаючого Андрія Вороніна. Вартість трансферу склала 2 мільйони євро.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" повернув Кержакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі