понеділок, 11 січня 2010 09:31

П"ятов і Чигринський потрапили у п"ятірку найкращих гравців СНД

П"ятов і Чигринський потрапили у п"ятірку найкращих гравців СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" підвела підсумки традиційного референдуму "Зірка" для визначення найкращого футболіста року на території країн СНД і Балтії.

Вже в четвертий раз поспіль переможцем опитування став нападаючий збірної Росії і лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін, який набрав 204 бали. На другому місці опинився воротар московського ЦСКА Ігор Акінфєєв (128 балів), а замкнув трійку лідерів ще один голкіпер - вартовий воріт донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій П"ятов (56) (на фото).

На четвертій і п"ятій позиціях розташувалися відповідно український захисник іспанської "Барселони" Дмитро Чигринський (46) і воротар казанського "Рубіна" Сергій Рижиков (43).

Додамо, що окрім П"ятова і Чигринського, в ТОП-10 найкращих гравців СНД представлено ще троє українських футболістів: Андрій Шевченко ("Динамо", 7-е місце), Артем Мілевський ("Динамо", 9-е місце) і Андрій Воронін ("Ліверпуль"/"Динамо" М, 10-е місце).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «П"ятов і Чигринський потрапили у п"ятірку найкращих гравців СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі