неділя, 26 грудня 2010 11:58

"В "Динамо" мені сказали, що я вільний" - Марк Фашан

"В "Динамо" мені сказали, що я вільний" - Марк Фашан

Марк Фашан, який прийшов на короткий час з "Осера" в "Динамо", згадав в інтерв'ю, опублікованому на сайті sofoot, деякі моменти своєї української епопеї.

"Ситуація розвивалася позитивно: Київ довго спостерігав за мною і потім мене запросили на 15 днів. У підсумку мені сказали, що я, можливо, зможу претендувати на місце в основному складі і брати участь в Лізі чемпіонів. Але в період часу між пробою і моїм "остаточним " приїздом змінився тренер.

Новий тренер ясно сказав, що він не буде розраховувати на гравців, яких обирав не він. Почувши це, я намагався заперечувати і говорив, що у мене контракт, але це ніяк на них не подіяло. Мені дали зрозуміти, що якщо я буду упиратися, нічого доброго не буде. Я не кажу, що лунали погрози, але методи там дуже прямі.

Все ж таки я пройшов фізпідготовку, але потім почув: "А тепер ти вільний!" Найважче в Україну - це адаптуватися до тамтешнього способу мислення," - вважає Фашан.

У серпні 2009 Фашан перейшов до іспанського "Хімнастік" (Таррагона).

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"В "Динамо" мені сказали, що я вільний" - Марк Фашан ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі