субота, 25 грудня 2010 13:01

"Те, що пішов з "Динамо", було помилкою" - Сьомін

"Те, що пішов з "Динамо", було помилкою" - Сьомін

Новоспечений головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін дав інтерв'ю, в якому висвітлив ряд животрепетних всіх вболівальників київського клубу питань.

Про те, що залишив з "Динамо": "Зі спортивної точки зору те, що я пішов з "Динамо", було помилкою. Я пішов з команди, яка пробилася в Лігу чемпіонів, а взяти участь у цьому турнірі для тренера дуже важливо".

Про зв'язок з "Локомотивом": "Можу сказати, що тепер я більш вільний. Свої акції "Локомотива" продав. Офіційного стосунку до клубу тепер не маю, хоча "Локомотив" для мене - частина життя. З "Динамо" ж підписаний контракт на три з половиною роки. Нічого більше не хочу міняти. Мені подобається працювати, де мене розуміють".

Про контракт з "Динамо": "Це не найважливіше для мене сьогодні. Я досить заможна людина. Важливіше, що ми з президентом потиснули один одному руки. Але можу сказати, що умови контракту в порівнянні з минулим разом стали краще".

Про ставлення вболівальників: "Що стосується прийому уболівальників: постараємося своєю роботою змінити ситуацію".

Нагадаємо, що в п'ятницю, 24 грудня, Юрій Сьомін був офіційно представлений у якості нового головного тренера "Динамо".

За матеріалами "Советский Спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Те, що пішов з "Динамо", було помилкою" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі