неділя, 24 січня 2010 13:55

"Ювентус" програв "Ромі" в компенсований час (ВІДЕО)

"Ювентус" програв "Ромі" в компенсований час (ВІДЕО)

"Рома" на виїзді обіграла туринський "Ювентус" (2:1) в матчі 21-го туру італійської Серії А.

Досить у спокійному темпі пройшла перша половина зустрічі. З хоч трохи небезпечних моментів можна пригадати лише удар Мірко Вучиніча з лівого кута штрафного майданчика (м"яч пройшов поряд зі штангою). Що стосується "Ювентуса", то під завісу зустрічі непоганий момент для взяття воріт був у Амаурі, який з одинадцятиметрової позначки пробивав по воротах головою (удару не вистачило точності, м"яч у півметрі пройшов біля штанги).

А ось другий тайм потішив уболівальників і забитими м"ячами і красивою грою у виконанні обох команд.

Вже в дебюті тайму "Ювентус" вийшов вперед: після рикошету від ноги Жуана м"яч опинився біля Алессандро Дель П"єро, який довго не думаючи з льоту з лівої ноги відправив м"яч в дальній кут воріт, снаряд закотився під саму штангу, Жуліо Бертаньолі нічим допомогти не зміг.

Для того, щоб зрівняти рахунок "Ромі" знадобилося 18 хвилин: Таддєї сміливо пішов на Гроссо в чужій штрафній. У результаті пенальті. До позначки підійшов Франческо Тотті, який без особливих проблем переграв Джанлуїджі Буффона, який хоч і вгадав напрям польоту м"яча, але дотягнутися до круглого не зумів.

Під саму завісу зустрічі "Ювентус" залишився в меншості: Ріїсе в контратаці вискочив на побачення з Буффоном. Джанлуїджі, вийшовши за межі штрафного майданчика, м"яч відібрати не зумів, зате завалив норвежця. Фол останньої надії. Суддя без роздумів показав Буффону червону картку. Штрафний удар, призначений в результаті фолу Буффона на Ріїсе, до бажаного не привів (Тотті пробив у стінку).

Перемогу ж римському клубу приніс Йон-Арне Ріїсе, який на другій доданій хвилині до матчу головою замкнув навіс Пісарро.

"Рома" бере три очки в Турині. У "Роми" 38 очок і третє місце в турнірній таблиці. "Ювентус", маючи в своєму активі 33 бали, займає п"яте місце.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" програв "Ромі" в компенсований час (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі