понеділок, 06 квітня 2009 18:33

"Ювентус" підписав китайського футболіста

"Ювентус" підписав китайського футболіста

Туринський "Ювентус" підписав пробний контракт з 20-річним захисником "Шанхаю" Янг Юнем. Талановитий футболіст був помічений селекціонерами італійського гранда минулого року, під час турне по Азії.

"Янг Юн не дуже відомий навіть у Китаї. Я сам бачив матчі з його участю всього кілька разів. Все почалося минулого року, коли "Ювентус" приїжджав до Азії. Думаю, італійська команда не стільки зацікавлена в трансфері цього гравця, скільки в своїй популяризації в Китаї та Азії", - розповів нинішній агент футболіста Оберто Петріка.

Янг Юн грає на позиції центрального захисника. Зріст гравця 183 см, важить 66 кг Зараз він тренується з другою командою "Ювентуса".

За матеріалами turnir.com.ua, imscouting.com


Довідка "Gazeta.ua"

Ювентус (італ. Juventus Football Club; від латинського iuventus: юність), також відомий як "Ювентус Турин", ФК "Ювентус" або просто "Юве", - один з найстаріших і найпопулярніших італійських футбольних клубів.

У 1985 році "Ювентус" став першим футбольним клубом, якому підкорилися всі три європейські клубні вершини: Ліга Чемпіонів, Кубок УЄФА і Кубок Володарів Кубків.

Внаслідок скандалу, подій у Серії А в 2006 році, був відправлений до Серії B, зайняв там перше місце.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" підписав китайського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі