середа, 08 жовтня 2008 21:26

"Україна, як і Англія може відібрати в нас очки" - Біліч

За декілька днів до матчу з українцями наставник збірної Хорватії дав прес-конференцію.

Останнім часом багато говорили про те, що Оліч приїхав в табір збірної дуже втомленим. Біліч відповів на ці розмови:

"Так, Івіце дійсно виглядав втомленим. Але він пройшов процес реабілітації і зараз його стан значно кращий", - заявив Славен Біліч. - "Вчора ми провели нараду з командою, на якій обговорили якісь деталі і подивилися наш матч з англійцями. Нагадали гравцям про помилки, які вони зробили і на яких потрібно вчитися".

Для хорватської команди дуже багато означає володіння м"ячем, проте Біліч заявив, що гра його команди від цього залежить не дуже сильно.

"Ми можемо втратити очки в матчі з Україною, як втратили і з Англією. Все можливо. Кожна гра по своєму в чомусь нова і несе нові емоції. Згоден, що в таких "великих матчах" треба контролювати м"яч, але ми не настільки залежні від цього компоненту гри, як, наприклад, "Барселона".

"В цілому, ми не збираємося відхиляться від нашої гри. Я від команди можу вимагати тільки те, щоб вони були сильними і демонстрували на полі те, на що здатні".

Біліч ще не вирішив, хто стоятиме на воротах в Харкові. "У нас є два кваліфіковані кіпери і молодий Субашич, який також є дуже перспективним. Це складний вибір, ми як і раніше спостерігаємо за тим, як себе проявляють кіпери нашої збірної на тренуваннях, вибір зробимо пізніше".

Проте участь Руньє в матчі з Україною знаходиться під питанням. Ведран на тренуванні пошкодив палець на лівій руці, коли відображав удар Лєко.


football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Україна, як і Англія може відібрати в нас очки" - Біліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі