субота, 04 жовтня 2008 12:07

Хорвати дізналися слабке місце збірної України

Помічник головного тренера збірній Хорватії з футболу Іво Шушак, що вивчав гру збірної України, вважає, що найслабкішою ланкою нашої команди є позиція правого захисника.

"По-перше, Україна впевнена в собі після шести очок на старті кваліфікації. По-друге, не забувайте, хто організовує Євро-2012. Отже в цьому плані, Україна має переваги. По-третє, декілька гравців української збірної - справжні зірки", - сказав І. Шушак, якого цитує "Football.ua".

"Головна ударна сила України - Артем Мілевський - травмований. Замість нього скоріш за все зіграє Андрій Шевченко. Поряд з ним повинен вийти Євгеній Селезньов - агресивний та швидкий футболіст. А ось Воронін після переходу в "Герту" трохи здав", - зазначив помічник С. Біліча.

"Слабка ланка нашого суперника - правий захисник Григорій Ярмаш. У Михайличенка просто немає нормальних футболістів на цю позицію", - підкреслив І. Шушак.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2010 між збірними України та Хорватії відбудеться 11 жовтня в Харкові на стадіоні "Металіст". Початок гри о 20:00, пряма трансляція на ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Хорвати дізналися слабке місце збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі