Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 18:15

Відбір до ЧС-2010. Біліч оголосив склад збірної на матч з Україною

Наставник збірної Хорватії Славен Біліч назвав список гравців, які готуватимуться до матчу відбіркового раунду ЧС-2010 проти збірної України.

Матч між цими командами пройде 11 жовтня в Харкові. А вже опісля чотири дні хорвати зіграють проти команди Андорри.

Серед викликаних найбільшу увагу викликають імена двох дебютантів - 21-річного півзахисника Іво Ілічевіча з клубу другої німецької Бундесліги "Гройтер Фюрт" і 23-річного голкіпера Даніеля Субашича з "Хайдука".

"Ілічевіч один з кращих наших гравців для молодіжних збірних, тому його виклику не варто дивуватися, - сказав Біліч. - Гра в Україні є особливо важливою для нас, оскільки це наш прямий конкурент в кваліфікації. Поразка від Англії засмутила нас, але ми не збираємося відмовлятися від своєї мети".

Збірна Хорватії

Воротарі: Стіпе Плетікоса ("Спартак" М, Росія), Ведран Руньє ("Ланс", Франція), Даніель Субашич ("Хайдук").

Захисники: Ведран Чорлука ("Тоттенхем", Англія), Йосип Шимуніч ("Герта", Німеччина), Даріо Кнежевіч ("Ювентус", Італія), Хрвоє Вейіч ("Томь", Росія), Івіца Крижанац ("Зеніт", Росія), Діно Дрпіч ("Динамо" З).

Півзахисники: Даніель Праньіч ("Херенвен", Нідерланди), Даріо Срна ("Шахтар", Україна), Ніко Ковач ("Ред Булл", Австрія), Лука Модріч ("Тоттенхем", Англія), Йерко Лєко, Никола Покрівач (обидва - "Монако", Франція), Іван Ракитіч ("Шальке", Німеччина), Огнен Вукоєвіч ("Динамо", Україна), Іво Ілічевіч ("Гройтер Фюрт", Німеччина).

Нападаючі: Младен Петріч, Івіца Оліч (обидва - "Гамбург", Німеччина), Іван Класніч ("Нант", Франція), Никола Калініч ("Хайдук"), Маріо Манджукич ("Динамо" З).

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Відбір до ЧС-2010. Біліч оголосив склад збірної на матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути