неділя, 06 вересня 2009 11:13

"Сподіваюсь, білоруси пероможуть українців" - Біліч

"Сподіваюсь, білоруси пероможуть українців" - Біліч

Після матчу з командою Білорусії, де щасливий збіг обставин і відмінна гра воротаря хорватської збірної Ведрана Руньє дозволила "клітчастим" здобути перемогу (1:0), Славен Біліч довго думав, що сказати пресі. Він зізнався, що в останні хвилини гри його серце билося в жахливому ритмі, він був на краю прірви, але все таки переміг.

- Було дуже складно перемогти. У нас ще не було настільки складних матчів на своєму полі. Наші уболівальники нам дуже допомогли, їх підтримка мала вирішальне значення. Ми дозволяли суперникові відчувати себе дуже вільно, ми залишали їм багато дірок. Позначилося вилучення "Чарлі" (Ведрана Чорлуки – прим.), вони легко розкривали нашу оборону, - зізнався Біліч.

Тренер хорватської збірної відзначив воротаря команди Руньє, який продемонстрував світовий клас.

- У нас було декілька можливостей, щоб збільшити рахунок, але після вилучення біля наших воріт були чотири моменти, в яких Руньє фантастично нас врятував. Тільки не думайте, що для нас це несподіванка. Він почав проти Італії в "Ліворно". І тоді він продемонстрував, що є воротарем світового класу і сьогодні це підтвердив, - вважає тренер хорватської збірної.

- Ми давно спілкуємося з тренером збірної Білорусі. Привітав його, повинен зізнатися, що його гравці були дуже хорошими. Звичайно ж, сподіваємося, що такими вони будуть і в середу, щоб обіграти наших суперників за друге місце - українців, - висловив надію Славен Біліч.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, білоруси пероможуть українців" - Біліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі