понеділок, 07 лютого 2011 15:42

"Спочатку був Ліппі, зараз Блохін, завтра буде ще хтось" - Калитвинцев

"Спочатку був Ліппі, зараз Блохін, завтра буде ще хтось" - Калитвинцев

В.о. головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев не надає значення чуткам про те, хто може замінити його в головній команді країни.

"Перед попередніми іграми був Ліппі, зараз - Блохін, завтра буде ще хтось ... Я не звертаю на це увагу. Вже звик - коли затишшя, думаєш: щось не так. Але коли підходить час ігор збірної, завжди з'являються нові кандидати. Значить, все нормально", - сказав Калитвинцев, якого цитує "Сегодня".

Тренер також розповів, чого чекає від двох матчів на турнірі "Cyprus Cup", який стартує завтра на Кіпрі.

"У нас з'явився шанс викликати тих, кого ми хотіли, і зіграти приблизно тим складом, який вимальовується як найсильніший. Раніше такої можливості не було - тільки перед Швейцарією. Але, природно, будуть грати всі. Заплановані два матчі різними складами. І навантаження ляже однаково на всіх.

Подивимося, що кожен із себе представляє. Хоча на це питання складно отримати відповідь — зараз міжсезоння. Цей турнір, звичайно, потрібен, але куди актуальнішим він був у позаминулому році, коли у нас не було єврокубкової весни.

А зараз ми чудово розуміємо, що у хлопців будуть у підсвідомості матчі ЛЧ і Ліги Європи, які пройдуть через тиждень. Сподіваюся на їх професіоналізм, що вони зроблять те, про що ми їх попросимо. Нам дорога кожна гра. У будь-якому випадку добре зібратися разом", - зазначив наставник збірної.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ була поширена інформація про те, що Блохін на найближчому виконкомі ФФУ, на 99% буде затверджений головним тренером збірної України. Проте сам тренер заявив, що ніяких пропозицій від ФФУ він не отримував.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Спочатку був Ліппі, зараз Блохін, завтра буде ще хтось" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі