субота, 05 лютого 2011 17:03

Блохін очолить збірну України - ЗМІ

Блохін очолить збірну України - ЗМІ

Олег Блохін на наступному Виконкомі ФФУ буде затверджений головним тренером збірної України.

Як повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на власне джерело серед керівництва футболу України, це рішення стане наслідком компромісу між керівництвом ФФУ та опонентами Григорія Суркіса.

При цьому у виданні відзначають, що шанси Блохіна достатньо високі.

"За словами нашого джерела у вищих футбольних колах, - вчора вранці Блохін влаштовував як противників Суркіса, так і самого голову ФФУ", - сказано в матеріалі.

Раніше повідомлялося, що Президент Прем'єр-ліги Віталій Данилов звернувся до президента Федерації футболу України Григорія Суркіса з проханням якомога швидше скликати виконком ФФУ та затвердити кандидатуру головного тренера збірної України.

Нагадаємо, поки виконуючим обов'язки головного тренера збірної України залишається Юрій Калитвинцев, саме під його керівництвом команда зіграє 8-9 лютого на міжнародному турнірі на Кіпрі. Призначити нового головного тренера або затвердити Калитвинцева повинен виконком ФФУ, але терміни його проведення до цих пір невідомі.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Блохін очолить збірну України - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі