неділя, 06 лютого 2011 10:59

"Інтер" покаже матчі збірної України на Кіпрі

"Інтер" покаже матчі збірної України на Кіпрі

Матчі міжнародного турніру на Кіпрі телеканал "Інтер" покаже о 20.30. Першу зустріч цього року, з румунською збірною, нагадаємо, підопічні Юрія Калитвинцева проведуть у вівторок, 8 лютого.

Наступного дня, в цей же час, українська команда зустрінеться або зі Швецією, або з Кіпром – залежно від результату другого півфіналу.

Наставник нашої команди, відвідавши тренувальні збори провідних клубів, залишився задоволений рівнем підготовки футболістів збірної.

Встиг Юрій Калитвинцев переговорити в Іспанії й з півзахисником "Шахтаря" Тарасом Степаненком. Футболіст, ледве відновившись після травми, в одному з інтерв'ю висловив подив з приводу свого запрошення в національну команду. За його словами, на даний момент йому корисно було б пройти повний курс відновлення в клубі.

Як виявилось, Степаненка не правильно зрозуміли, конфлікт улагоджений, і Тарас разом з чотирма одноклубниками летить на Кіпр.

Склад збірної, який готується до турніру, виглядає так:

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар"), Андрій Дикань ("Спартак", Росія), Олександр Шовковський ("Динамо").

Захисники: Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі – "Шахтар"), Тарас Михалик ("Динамо"), Олександр Романчук ("Металіст"), Артем Федецький ("Карпати"), Віталій Федорів ("Амкар", Росія).

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (обидва – "Динамо"), Руслан Ротань, Євгеній Коноплянка (обидва – "Дніпро"), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Денис Олійник ("Металіст"), Микола Морозюк ("Металург" Донецьк), Олександр Алієв ("Локомотив", Росія), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападаючі: Андрій Шевченко, Артем Мілевський, Артем Кравець (усі – "Динамо"), Марко Девич ("Металіст").

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" покаже матчі збірної України на Кіпрі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі