понеділок, 07 лютого 2011 12:46

Шевченко не допоможе збірній України на кіпрському турнірі

Шевченко не допоможе збірній України на кіпрському турнірі

У понеділок, об 11.30, збірна України взяла курс на Кіпр, де 8-9 лютого зіграє у міжнародному турнірі чотирьох національних команд. Окрім наших земляків і господарів, у змаганні візьмуть участь шведи та румуни. У першому півфіналі "синьо-жовтим" протистоятиме Румунія.

Зважаючи на специфіку зимового міжсезоння, гравці національної команди вирушили на острів Афродіти з різних частин Європи. Шестеро збірників ? Олександр Алієв та Віталій Федорів ? з російських "Локомотива" і "Амкара" відповідно, Микола Морозюк з донецького "Металурга", а також тріо з харківського "Металіста" ? Олександр Романчук, Денис Олійник та Марко Девич на чолі із керманичем "синьо-жовтих" Юрієм Калитвинцевим вилетіли з Києва.

Майже одночасно піднявся вгору і літак з іспанської Малаги. На борту ? запрошені до головної команди гравці київського "Динамо" і дніпропетровського "Дніпра" ? Олександр Шовковський, Олег Гусєв, Тарас Михалик, Артем Мілевський, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Руслан Ротань та Євген Коноплянка.

А ось капітан збірної Андрій Шевченко залишився у розташуванні київського клубу ? у нападника рецидив старої травми. Разом із футболістами-динамівцями вилетів один із тренерів збірної Сергій Ребров, а також клубні лікар і масажисти, котрі одночасно працюють у збірній. "Іспанський чартер" здійснить одну посадку на Піренейському півострові ? в аеропорту Мурсії.

Пізніше до інших приєднається квінтет "шахтарів" ? Андрій П'ятов, Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький і Тарас Степанко, а також "карпатівець" Артем Федецький та голкіпер московського "Спартака" Андрій Дикань. Під час турніру "синьо-жовті" квартируватимуть в готелі Ларнаки. Безпосередньо на Кіпр прибуде з Німеччини Анатолій Тимощук, котрий проводив матч чемпіонату Німеччини минулої суботи.

Сьогодні ж збірна України проведе перше тренування ? о 20.30 (кіпрський час ідентичний з київським) ? на одному зі стадіонів Ларнаки. Після заняття команда повернеться до готелю "Голден Бей", де "коуч" Юрій Калитвинцев дасть прес-конференцію для представників засобів масової інформації.

На завтра у збірників заплановано розминку (опівдні) і півфінальний матч проти команди Румунії (початок ? о 20.30). На турнірі не передбачено додаткового часу, тому якщо команди не зможуть з'ясувати фіналіста упродовж 90 хвилин, його буде визначено у серії після матчевих пенальті.

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не допоможе збірній України на кіпрському турнірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі