вівторок, 24 березня 2009 20:59

"Сокіл" зробив серйозну заявку на "золоті" медалі

"Сокіл" зробив серйозну заявку на "золоті" медалі

У першому матчі фінальної серії чемпіонату України з хокею (до двох перемог) київський "Сокіл" впевнено переміг "Білий барс" з рахунком 8:2.

На початку гри команди вирішили не форсувати подій і приглядалися одна до одної, однак вже в другій половині першого періоду одна за одною у воротах "Білого барсу" побували три шайби. На що броварські хокеїсти, щоправда, ще до перерви змогли відповісти однією закинутою шайбою.

Заключна двадцятихвилинка мало чим відрізнялася від двох попередніх

Та тільки розпочався другий період, "Сокіл" знову відновив власну перевагу у три шайби. Втім "Білому барсу" вдалося вдруге засмутити кіпера "соколят". Однак це лише розізлило професіоналів, тож на другу перерву команди пішли за ще відчутнішої переваги "Сокола", ніж на першу—6:2.

Заключна двадцятихвилинка мало чим відрізнялася від двох попередніх. У ній теж домінував "Сокіл", який зумів за третій період закинути ще дві шайби. "Білий барс" на них не спромігся відповісти жодною.

Наступний матч фінальної серії відбудеться 26 березня у київському Палаці спорту. Якщо для визначення чемпіона України буде потрібна і третя зустріч, то вона пройде також у Палаці спорту 27 березня.

Хокей. Чемпіонат України. Фінальна серія. Київ. "Авангард".

"Сокіл" - "Білий барс" - 8:2 (4:1, 2:1, 2:0)

Голи:

"Сокіл": Пастух (три), Неменко (дві), Шафаренко (дві), Дьяченко

"Білий барс": Борисенко, Росляков

За матеріалами turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" зробив серйозну заявку на "золоті" медалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі