четвер, 09 липня 2009 08:51

"Сокіл" зіграє на турнірі у Словаччині

"Сокіл" зіграє на турнірі у Словаччині

"Сокіл", який з 4 серпня відкриє тренувальний табір у Словаччині, отримав офіційне запрошення на традиційний (вже 11-й за рахунком) міжнародний Меморіал Павла Забойника.

У нинішньому році Меморіал пройде з 6 по 8 серпня. Місце проведення традиційне - Зимовий стадіон у Зволені, як і формула турніру: три словацькі команди зіграють по одному матчу з іноземними учасниками. Як і минулого року Словаччину представлятимуть ХК "Нітра", МХК "Мартін" і ХКМ "Зволен".

Серед іноземних учасників є зміна - окрім киян і польського ГКС з Тихи - шостим учасником заявлений російський клуб "Газпром-ОГУ" з Оренбурга. Нагадаємо, що "Газпром" представляє російську вищу лігу, де команда вже перетиналися з "Соколом" в його дебютний сезон у Відкритій Всеросійській першості.

Традиційний і регламент турніру - переможець визначається за найбільшою кількістю набраних очок у всіх матчах (за перемогу - 2 очки, нічию - 1 очко), а у разі їх рівності - за кращою загальною різницею шайб. У разі рівності і цих показників в розрахунок береться загальне число закинутих шайб. У зв"язку з тим, що на турнірі кожна команда не зіграє з кожною хоч би по разу, особисті показники зустрічей при розподілі місць в розрахунок не беруться.

Календар матчів "Сокола" на турнірі виглядає таким чином:

06.08.09, четвер, 14:00 Мартін – Сокіл

07.08.09, п"ятниця, 14:00 Нітра – Сокіл

08.08.09, субота, 20:00 Зволен – Сокіл

Час початку матчів київський.

ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" зіграє на турнірі у Словаччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі