пʼятниця, 03 квітня 2009 08:27

"Сокіл" розгромно програв "Югрі" ослабленим складом

"Сокіл" розгромно програв "Югрі" ослабленим складом

У третьому матчі 14 фіналу плей-офф Вищої ліги Відкритого чемпіонату Росії з хокею на виїзді київський "Сокіл" з рахунком 2:6 програв "Югрі" з Ханти - Мансійська. Завтра на киян чекає "матч смерті".

У зв"язку з підготовкою нашої національної збірної з хокею до матчів у групі "В", київський "Сокіл" в цьому матчі грав в значно ослабленішому стані (керують командою Василь Бобровников і Анатолій Степанищев), ніж у двох домашніх зустрічах. Такий стан гостей робить явним фаворитом хокеїстів "Югри", їм під силу протистояння з українською командою вирішити вдома (дві перемоги у двох матчах), та не їхати на Україну.

Рахунок в серії став 2:1 на користь команди "Югра". Переможця цієї пари вже чекає добре знайомий киянам ХК "Дмітров". Завтра, в четвертому матчі серії до трьох перемог, київському "Соколу" потрібно створити диво, або матчі плей-офф для них будуть закінчені.

"Югра" - "Сокіл" 6:2 (1:0, 2:1, 3:1).

5:05 -1:0 Малюшкін Ілля (Краєв Максим, Хвостов Євген). У більшості
26:01 -2:0 Ярцев Владислав (Кокшаров Юрій, Краєв Максим)
33:48 -3:0 Коробов Максим (Артюшин Владимир, Скороходов Ігор)
38:36 -3:1 Ігор Карлов (Войцеховський А.)
43:38 -4:1 Скороходов Ігор (Коробов Максим). У більшості
47:04 -5:1 Малюшкін Ілля(Краєв Максим, Хвостов Євген). У більшості
48:10 -5:2 Яковенко Олександр (Черненко Сергій, Ісаєнко Денис). У більшості
48:46 -6:2 Деєв Михайло ( Сидоров Іван).

Арбітри: Дмитро Волошин, Вадим Аверченко.

Склади команд:

"Югра": Чащухін, М. Доніка, Пепеляєв, Журун, Воронов, Уткін, Коробов, Кокшаров, Артюшин, Алтарьов, Краєв, Зоткін, Скороходов, Деєв, Хвостов, Касаткін, Сидоров, Малюшкін, Григор"єв, Ярцев, Булатов.

"Сокіл": Селіверстов; Ісаєнко, Алексюк, Наваренко, Свиридов, Неверов; Малов, Аверкін, Німенко, Благой, Войцеховський, Яковенко, Ст. Доніка, Карлов, Лахматов, Пастух, Слюсар, Черненко.

Turnir.com.ua, сайт"Сокола"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" розгромно програв "Югрі" ослабленим складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі