середа, 01 квітня 2009 16:30

"Сокіл" полетів у Ханти-Мансійськ без головного тренера та гравців "основи"

"Сокіл" полетів у Ханти-Мансійськ без головного тренера та гравців "основи"

Головний тренер київського "Сокола" Олександр Сеуканд не буде брати участь у матчах чвертьфіналу плей-офф вищої ліги чемпіонату Росії проти ханти-мансійської "Югри".

Сеуканд, який є головним тренером збірної України, лишився разом із національною командою, яка почала підготовчі збори до польського чемпіонату світу у першому дивізіоні (11-17 квітня), повідомляє прес-служба "Сокола".

Окрім Сеуканда до столиці хантів та мансів не вилетів капітан "Сокола" Юрій Гунько та група кандидатів до національної збірної України.

В останню мить до літака "Сокола" не зміг дістатися Олександр Караульщук. У нападника киян розійшовся шов і замість участі у чвертьфiнальних матчах його чекає повторна операція.

Керувати "Соколом" у Ханти-Мансійську довірено тренерському тандему з Анатолія Степаніщева і Василя Бобровникова, які зможуть розраховувати на 19 хокеїстів.

Анатолію Степаніщеву вже доводилось очолювати склад "біло-синіх"

Воротарі: Михайло Балабан, Вадим Селіверстов;

Захисники: Володимир Олексюк, Денис Ісаєнко, Юрій Наваренко, Артем Нєвєров, Руслан Свиридов.

Нападники: Вадим Авєркін, Роман Благий, Олексій Войцеховський, Віталій Доника, Олександр Караульщук, Ігор Карлов, Віталій Лахматов, Роман Малов, Дмитро Німенко, Євген Пастух, Ігор Слюсарь, Сергій Черненко та Олександр Яковенко.

Нагадаємо, що в ході нинішнього сезону 48-річному Анатолію Степаніщеву вже доводилось очолювати експериментальний склад "біло-синіх", коли національна збірна України з групою хокеїстів "Сокола" брала участь в лютневому відбірковому раунді до Олімпійських ігор.

Тоді "змішаний" склад українців не розгубився у Бєлгороді і домігся на виїзді 50 відсотків набраних очок.

"Сокіл" вилетів у Ханти-Мансійськ 1 квітня, де 2 та 3 числа зіграє проти місцевого хокейного клубу "Югра".

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" полетів у Ханти-Мансійськ без головного тренера та гравців "основи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі