вівторок, 25 серпня 2009 10:32

"Сівасспор" прибув до Донецька резервним складом

"Сівасспор" прибув до Донецька резервним складом

Головний тренер турецького "Сівасспора" Бюлент Уйгун привіз до Донецька на матч-відповідь Ліги Європи проти "Шахтаря" лише 15 футболістів, серед яких з різних причин відсутні 10 гравців основного складу.

Літак з турецькою командою на борту прибув із запізненням на півтори години. Але чекання журналістів, котрі зустрічали суперника "Шахтаря", було з лишком компенсоване відвертістю і безпосередністю наставника турецької команди.

Бюлент Уйгун, що картинно пройшов в автобус під руку з блондинкою, його дружиною, чесно заявив:

"Через травми у мене не зіграють десять футболістів! Прилетіли тільки 15. Ми, звичайно, розуміємо, що "Шахтар" - володар Кубка УЄФА. Нам буде дуже важко. Але ми все одно прагнутимемо грати. Взагалі ваші футболісти - найкращі в Європі. Тому як би не склався цей матч, я упевнений, що між нашими клубами залишаться хороші взаємини. Дружба назавжди! Бажаю успіху "Шахтареві". Ми у себе в Туреччині вважаємо, що він стане цього сезону чемпіоном України".

Футболісти "Сівасспора", котрі прибули в Донецька:

Воротарі: Акин Вардар, Алісан Шекер; захисники: Ферхат Бікмаз, Мурат Сезгелмез, Ясін Чакмак, Абдуррахман Дерелі; півзахисники: Ібрахім Дагашан, Ерман Кіліч, Джихан Йілмаз, П"єр Мбемба; нападаючі: Яннік Каманан, Амер Буазза, Угур Кавук, Онур Тунджер, Акім Агбету.

Turnir

Зараз ви читаєте новину «"Сівасспор" прибув до Донецька резервним складом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі