пʼятниця, 25 січня 2008 17:22

"Шинник" можуть не пустити в російську футбольну прем"єр-лігу

До 31 січня всі клуби російської прем"єр-ліги повинні отримати ліцензії, що дозволяють взяти участь в чемпіонаті країни 2008 року. Складна ситуація виникла в "Шиннику", оскільки команда не пройшла ліцензування.

"Шинник" зареєстрований як громадська організація, і абсолютно незрозуміло, хто там за що несе відповідальність. У клуба значна кредиторська заборгованість, є борги перед гравцями. Сумнівно, що вдасться всі питання вирішити до кінця січня. Є, правда, другий термін - 10 березня, але поки склад учасників чемпіонату Росії залишився незатвердженим, - заявив президент РФС Віталій Мутко.

26 січня має відбутися зустріч представників "Шинника" з новим губернатором Ярославської області Сергієм Вахруковим, на якій частково проясниться майбутнє клубу. У випадку якщо "Шинник" так і не пройде ліцензування, його місце в прем"єл-лізі, мабуть, займе новосибірська "Сибір", яка стала у минулому сезоні третьою у першому дивізіоні.

У минулому сезоні "Шинник" став переможцем змагань у першому дивізіоні задовго до їх закінчення.

Джерело: "Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Шинник" можуть не пустити в російську футбольну прем"єр-лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі