пʼятниця, 05 листопада 2010 11:26

"Севастополь" націлився на єврокубкову зону

"Севастополь" націлився на єврокубкову зону

У прямому ефірі програми севастопольського телебачення в.о. головного тренера ПФК Севастополь Олег Лещинський заявив, що в зимове міжсезоння клуб планує знову підсилитися новими гравцями.

"У міжсезоння наша команда буде підсилюватися. Клуб ставить перед собою великі завдання, і стояти на місці ми просто не маємо права. Взимку буде проведена правильна селекція, будуть придбані ті футболісти, які допоможуть команді рухатися далі. Клуб хоче і, я думаю, він залишиться в Прем'єр-лізі".

На цьому севастопольці зупинятися не збираються.

"Більше того клуб має намір грати в єврокубках. Ми повинні правильно розуміти: ті футболісти, які будуть тягнути команду, будуть працювати, ті будуть грати. Простіше кажучи, в контексті ротацій, буде діяти виключно спортивний принцип: на поле виходять найкращі", - сказав Олег Лещинський.

При цьому виконуючий обов'язки головного тренера ПФК Севастополь додав, що курс керівництва клубу, спрямований на оновлення команди, "правильний".

"Ми вдячні тим хлопцям, які завоювали право виступати в Прем'єр-лізі. Усім їм давався шанс себе проявити. І, до речі, всі залишаються в обоймі. Але хто-сь скористався шансом, хтось, на жаль, не дотягує до рівня Прем'єр-ліги. Тому формування команди новими футболістами було неминуче, - сказав у телеефірі Олег Лещинський.

Нагадаємо, що в неділю, 31 жовтня, в 15-му турі Української Прем'єр-ліги було зіграно перше кримське дербі в історії елітного дивізіону: "Таврія" грала з "Севастополем".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" націлився на єврокубкову зону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі