субота, 09 жовтня 2010 14:06

Президент "Севастополя" письмово звернувся до Колліни

Президент "Севастополя" письмово звернувся до Колліни

ПФК Севастополь і особисто президент клубу Олександр Красильников звернулися з відкритим листом до голови комітету арбітрів Федерації футболу України Вадиму Шевченку і куратору системи арбітражу в професійному футболі України П'єрлуїджі Колліні. Мета звернення - привернути увагу до проблеми систематичних помилок, що допускаються арбітрами в матчах за участю "Севастополя".

"Ми протягом поточного сезону неодноразово вже мали привід для подачі протестів на дії арбітрів в матчах за нашою участю. Однак, до сьогоднішнього дня так і не скористалися цим правом, оскільки вважаємо, що помилки в діях арбітрів дійсно можуть носити випадковий характер. Але ситуація , що склалася на сьогоднішній день, дозволяє нам говорити про систематичні результативні помилки в матчах за участю нашої команди,"- зазначено в листі.

Як приклад "Севастополь" наводить 7 епізодів з матчів новачка Прем'єр-ліги проти донецького "Металурга", "Карпат" і "Кривбасу". Серед претензій кримчан - три непризначених пенальті у ворота суперників; несправедливо призначений 11-метровий у ворота "Севастополя"; гол, забитий з поза грою; потурання арбітром грубої гри крівбасівця Рожка, який вже мав у своєму пасиві одну жовту картку.

За матеріалами ПФК Севастополь


Зараз ви читаєте новину «Президент "Севастополя" письмово звернувся до Колліни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі