вівторок, 05 серпня 2008 09:45

"Шахтар" знову провокує трансферні суперечки

Всі документи по можливому трансферу Звоніміра Вукіча з "Шахтаря" до "Москви" відправлені на експертизу у ФІФА, повідомляє "Спорт-Експрес".

Міжнародна федерація футболу повинна винести вердикт про легітимність переходу сербського півзахисника, у якого ще діє контракт з чемпіонами України, в російський клуб.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін спробував пояснити, чому Звонімір Вукіч заявив, що термін його контракту з донецьким клубом закінчується в червні, і він стає вільним агентом.

"Напевно, "забув", що продовжував угоду. Зрозуміло, ми зобов"язані були про це повідомити керівництво "Москви" і відправили факсом контракт, підписаний Вукічем. Виконавчому директорові московського клубу я по телефону сказав: "Прочитайте і приймайте рішення", - говорить Палкін.

Що стосується суми трансферу Вукіча до "Москви", Палкін відзначив: "Поки угода не відбулася, цього я вам не скажу. За моїми уявленнями, сума повинна бути еквівалентною тій, яку ми отримали б, звернувшись в Палату по вирішенню суперечок ФІФА, якби футболіст і клуб, що його запросив, нехтували контрактними зобов"язаннями Вукіча перед "Шахтарем". Мені б менше всього хотілося, щоб справа дійшла до розгляду за участю міжнародних футбольних інстанцій. Вважаю, цього не трапиться".

Палкін також додав, що питання по Вукічу повинне вирішитися до кінця цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" знову провокує трансферні суперечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі