понеділок, 14 лютого 2011 12:04

"Шахтар" втратив захисника перед "Ромою"

"Шахтар" втратив захисника перед "Ромою"

Донецький "Шахтар" напередодні виїзного матчу 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів з "Ромою" залишився без центрального захисника Олександра Кучера, який серйозно пошкодив коліно. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

За словами головного тренера чемпіонів Україні Мірчі Луческу, "у Кучера важка травма коліна, яка виключає його поява на полі в Римі". Більш докладну інформацію про пошкодження гравця і приблизні терміни його відновлення румунський наставник "гірників" не оприлюднив. Однак у складі команди, яка прилетіла в італійську столицю ще в суботу, Кучера не було.

Таким чином, в центрі оборони "Шахтаря" у середу напевно зіграють Дмитро Чигринський і Ярослав Ракицький, які вважаються гравцями "основи". Що стосується 28-річного Кучера, він у поточному сезоні взяв участь в 14 матчах, включаючи три поєдинки групового етапу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, матч 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011 "Рома" - "Шахтар" відбудеться 16 лютого в Римі. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втратив захисника перед "Ромою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі