четвер, 10 лютого 2011 10:48

Жадсон зіграв перший матч за збірну Бразилії

Жадсон зіграв перший матч за збірну Бразилії

Збірна Бразилії не змогла взяти реванш у французів за поразку у фіналі ЧС-98. На "Стад де Франс" перемогу знову святкували господарі, але на цей раз зі скромнішим рахунком - 1:0. Дебютний матч в кар'єрі за бразильську збірну провів Жадсон. Він з'явився на полі на 58-й хвилині, змінивши Аугусто.

Тим часом на Кіпрі збірна Вірменії поступилася грузинам з рахунком 1:2. У цьому матчі взяв участь півзахисник "гірників" Генріх Мхітарян - вийшов у стартовому складі і провів на полі всі 90 хвилин.

На поєдинок між Хорватією і Чехією з перших хвилин вийшли Даріо Срна, Едуардо і Томаш Хюбшман. На 10-й хвилині Еду відкрив рахунок в матчі, але відіграв в цілому всього тайм. У свою чергу, Даріо з Томашем провели повний матч. Переможцями ж виявилися хорвати - 4:2.

Крім того, захисник "помаранчево-чорних" Сергій Кривцов не дарма з'їздив на Мальту. Там молодіжна збірна Україна розписала мирову з однолітками зі Швейцарії - 1:1. Сергій провів матч з першої до останньої хвилини і, як завжди, був дуже активний. Ну а гол за "молодіжку" забив півзахисник "Іллічівця" Артем Путівцев.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Жадсон зіграв перший матч за збірну Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі