неділя, 13 лютого 2011 10:32

Перед "Шахтарем" "Рома" вперше в сезоні програла домашній поєдинок

Перед "Шахтарем" "Рома" вперше в сезоні програла домашній поєдинок

"Наполі" здобув гостьову перемогу над "Ромою" в чемпіонаті Італії з футболу завдяки дублю уругвайського форварда Едісона Кавані.

Зустріч 25-го туру, яка відбулася в суботу на "Стадіо Олімпіко" в Римі, завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей. Кавані, який 14 лютого відсвяткує своє 24-річчя, відзначився на 50-й (з пенальті) і на 83-й хвилинах.

Це перша домашня поразка "Роми" в чемпіонаті цього сезону.

"Ми грали проти команди, в якій з усіх сил викладалися всі 11 футболістів, старалися навіть ті, хто залишився на лавці запасних.

У нас був єдиний момент в першому таймі, поки рахунок не був відкритий, а потім гра перейшла в руки "Наполі". Вони грали краще за нас.

Потрібно підняти руки і похвалити суперника, визнавши, що вони показали набагато, набагато рішучішу гру. Вони продемонстрували силу, бажання, настрій. Я можу тільки привітати їх.

Не думаю, що окрема гра може перекреслити півтора року роботи. Ми не повинні падати духом. У нас були труднощі в цьому сезоні, ми рухаємося в чемпіонаті не так, як минулого року, але ми не здаємося.

Тепер треба зосередитися на донецькому "Шахтарі", ще одній команді, яка віддає всю себе грі і в якій є сильні гравці", - цитує головного тренера "Роми" Клаудіо Раньєрі Football Italia.

Тепер у "Наполі", який здобув четверту перемогу в останніх п'яти матчах, стало 49 очок, він йде на другому місці, поступаючись тільки "Мілану" (52 очки). У "Роми" залишилося 39 балів, вона займає 7-у позицію.

Рома - Наполі - 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 - Кавані (50, пенальті), 0:2 - Кавані (83).

РОМА: Жуліо Сержіо, Кассетті, Розі, Жуан, Ріїсе, Перротта, Де Россі, Сімплісіо (Греко, 77), Таддеї (Менез, 46), Вучиніч (Тотті, 78), Боррієлло.

НАПОЛІ: Де Санктіс, Ароніка, Каннаваро, Кампаньяро, Маджо, Пацієнца, Гаргано, Гамшик (Йебда, 73), Доссена (Суніга, 59), Кавані (Маскара, 85), Лавессі.

Попередження: Розі (22), Лавессі (22), Ароніка (30), Доссена (45), Жуан (49), Де Россі (54), Перротта (58), Кампаньяро (81), Кассетті (82).

За матеріалами Sports.ru, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Перед "Шахтарем" "Рома" вперше в сезоні програла домашній поєдинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі