вівторок, 15 вересня 2009 10:20

"Рубін добре скористався проблемами суперників" - Газзаєв

"Рубін добре скористався проблемами суперників" - Газзаєв

Сьогодні стартує черговий розіграш Ліги чемпіонів. "Рубін" зіграє в середу з чемпіоном України "Динамо". Валерій Газзаєв дав свої коментарі щодо майбутнього матчу і не тільки...

Валерій Газзаєв:

Ми ще не грали з більшою частиною команд. Але очевидно, що рівень чемпіонату росте. Команда зі слабкої першості, самі розумієте, в Кубку УЄФА не може перемогти. Те ж саме було і в Росії, коли Кубок виграли ЦСКА, потім "Зеніт". За ними почали тягнутися, як за лідерами. Так само і тут. Але "Динамо" і "Шахтар" все одно стоять окремо. Як, наприклад, в Іспанії "Реал" і "Барселона". Правда, там середній рівень клубів набагато вищий.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поставив перед собою чітке завдання: повернути в "Динамо" Андрія Шевченка. І він повернувся. Солідне зміцнення складу.

Присутність Шевченка додає колорит всьому українському чемпіонату. Не хочу чути розмов, що Андрій приїхав догравати. На кожен рот не накинеш хустку. Найголовніше, Андрій - прекрасна людина і спортсмен. Навпаки, треба радіти, що повернувся такий гравець.

"Рубін" в цьому чемпіонаті знов лідирує і дуже близький до другого підряд чемпіонства. Ваша думка про майбутнього суперника?

Минулого року перед нашим матчем в другому колі (ЦСКА виграв у казанців, які вже були в ранзі чемпіонів 4:0) було багато розмов, що "Рубін" не показує чемпіонської гри. Але він же став першим! Чомусь інші команди при чемпіонській грі перше місце не зайняли! І цього року "Рубін" підтверджує свій успіх. Він робить це насамперед завдяки стабільності, в кожному турі підтверджуючи свій рівень. Є й інший важливий момент: "Рубін" дуже добре скористався проблемами своїх конкурентів у російській Прем"єр-лізі.

Один з найяскравіших гравців у казанців - форвард Олександр Бухаров, який забиває майже в кожному матчі. Ви напевно за ним давно стежили і склали свою думку про цього хлопця?

Як тільки він з"явився в Прем"єр-лізі, було видно, що це талановитий гравець. Але через травми Бухаров лікувався два роки. А зараз, показуючи таку гру, по праву опинився в національній збірній.

Останнє питання - знов про Лігу чемпіонів. У вашій групі тільки переможці своїх чемпіонатів. Її можна назвати особливою?

Можна сказати і так. І всі в ній хочуть досягти результату - вийти в плей-офф. Подивимося, хто сильніший.

Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «"Рубін добре скористався проблемами суперників" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі