субота, 31 жовтня 2009 12:30

"Російські й українські клуби дуже сильні" - Яя Туре

"Російські й українські клуби дуже сильні" - Яя Туре
Півзахисник "Барселони" Яя Туре розповів, з яким настроєм вирушив до Казані на матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Рубіном".

"Мені буде дуже приємно відвідати вашу країну. Мій менеджер Дмитро Селюк із Санкт-Петербурга, я називаю його "папушкою". Взагалі, я дуже тепло ставлюся до Росії. Між іншим, футболку, в якій я виступав у переможному фіналі Ліги чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед", після матчу віддав російському вболівальнику. Ця людина спеціально приїхала в Рим, щоб відвідати гру", - зазначив півзахисник "Барселони".

"Завжди наголошував, що російські й українські клуби дуже сильні. Я виступав за донецький "Металург", тому знаю, про що кажу. Пам"ятаю, як у минулому сезоні "Барселона" в Лізі чемпіонів з великими труднощами обіграла "Шахтар" з рахунком 2:1, причому результат матчу вирышився на останніх хвилинах. Тому недооцінювати представників Росії та України в жодному разі не можна. Між іншим, в Іспанії є можливість дивитися трансляції матчів вашого чемпіонату, і я нерідко нею користуюся. У мене вдома встановлена супутникова антена, що приймає російські канали", - розповів Туре.

turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"Російські й українські клуби дуже сильні" - Яя Туре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі