середа, 01 грудня 2010 13:20

"Резервістів у грі з "Динамо" не побачите" - Гончаренко

"Резервістів у грі з "Динамо" не побачите" - Гончаренко

Головний тренер БАТЕ Віктор Гончаренко напередодні матчу 5-го туру групового етапу ЛЄ проти "Динамо" заявив про принциповість цієї зустрічі.

"Ми завжди готуємося до міжнародних матчів у піднесеному настрої. Цьому сприяє і сам турнір, і ажіотаж, і суперник, - цитує Ганчаренка офіційний сайт "Динамо" Київ. - Ми вміємо відволікатися від насущних справ і переключатися на важливі поєдинки. Вірю, що такий самий бойовий настрій збережеться і до завтра. У нас всі здорові і рвуться в бій, в тому числі і Концевий".

За словами тренера, грати на нічию БАТЕ не має наміру.

"Не можу пригадати, щоб коли-то налаштовував команду грати на нічию або за рахунком. Ми завжди граємо на перемогу, а після закінчення 90 хвилин подивимося, що з цього вийде", - продовжує Гончаренко. - Звичайним цей матч ніяк не можна назвати. Це принципове протистояння. Ажіотаж, який панує серед всіх уболівальників і наших знайомих, не дає поставитися до матчу абияк. Враховуючи, що це серйозний турнір, в якому ми зустрічаємося з серйозним суперником, мотивація буде граничною".

На гру білоруси вийдуть по всеозброєнні, стверджує наставник.

"Резервістів в грі з "Динамо" не побачите. Щодо матчів плей-офф, ще складно щось сказати. У нас попереду відпускний і підготовчий періоди. Після них вже можна буде про це міркувати", - сказав Гончаренко.

Нагадаємо, матч БАТЕ-"Динамо" відбудеться 2 грудня. Початок о 22.00. Пряма трансляція на каналі ICTV.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Резервістів у грі з "Динамо" не побачите" - Гончаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі