пʼятниця, 17 вересня 2010 15:58

"Швидкий гол психологічно надломив БАТЕ" - Шитов

"Швидкий гол психологічно надломив БАТЕ" - Шитов
Захисник білоруського БАТЕ Ігор Шитов став відомий в Україні ще задовго до матчу з "Динамо". Футболіст дав передматчеве інтерв"ю, в якому розповів багато цікаво про київську команду.
"Надалі також буду говорити все, що думаю, - каже Ігор після гри з киянами. - Я залишився при своїй думці. Особливого враження суперник на нас не справив. "Динамо" - команда середнього європейського рівня. Вважаю, БАТЕ буде лідером групи. У матчі-відповіді в Мінську киянам буде важче грати з нами, ніж вдома."

Матч "Динамо" і БАТЕ закінчився внічию — 2:2. І господарі, і гості розраховували на більше.

"Сьогодні ми втратили два очки. Ми дуже засмутилися, адже могли виграти. У нас були моменти. На початку матчу далася взнаки напруга стартових хвилин. Крім того, наш швидкий гол нас же психологічно надломив."

Шитов визнав свою вину у першому голі киян у ворота Сергія Веремка. Його провів екс-білорус Артем Мілевський з подачі Романа Єрьоменка.

"Претензії до себе є. Особливо це стосується першого голу у наші ворота. Гра показала, що у "Динамо" є проблеми. Команді не вистачає фізичних кондицій. Також не грав лідер Андрій Шевченко. У складі суперника виділив би Гусєва. Він створював багато проблем для нас, заробив пенальті і міг сам забити. З його флангу постійно надходила небезпека."

БАТЕ тренує 33-річний Віктор Гончаренко. У 2008 році він вивів команду у груповий раунд Ліги чемпіонів і став наймолодшим головним тренером в історії цього турніру.

"Тренер нас ніколи не хвалить. У роздягальні після матчу була звичайна розмова." - каже Шитов.

Наступний матч у Лізі Європи "Динамо" зіграє з "Шерифом". БАТЕ вдома прийматиме голландський АЗ.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Швидкий гол психологічно надломив БАТЕ" - Шитов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі