субота, 28 серпня 2010 14:54

Наставник БАТЕ хотів у групу до "Ювентуса" і "Манчестер Сіті"

Наставник БАТЕ хотів у групу до "Ювентуса" і "Манчестер Сіті"

Головний тренер білоруського БАТЕ Віктор Гончаренко прокоментував результати жеребкування групового турніру Ліги Європи, згідно з яким його команда опинилася в групі "Е" в компанії з київським "Динамо", голландським "Алкмаар" і молдавським "Шерифом".

"Ще до жеребкування зловив себе на думці, що мені абсолютно все одно, з ким зустрічатися. Якщо в колишні роки були присутні якісь переваги перед тим чи іншим опонентом, то зараз такого немає, - цитує Гончаренка офіційний сайт БАТЕ. - Ми впевнені, що обіграти можна будь-кого. Що ж, випав саме такий жереб. І тепер впритул займемося збором інформації про ці команди. Ми зобов'язані боротися за вихід у весняну стадію. І збираємося це робити".

"Зрозуміло, що київське "Динамо" - суперник дуже високого рівня, який ставив амбітні завдання в Лізі чемпіонів і, відповідно, під ці завдання комплектувався. Я вже бачив уривки обох ігор "Динамо" з "Аяксом" - вони вийшли дуже напруженими, - продовжив наставник білоруської команди. - "Алкмаар" також не потребує особливого представлення - це один з провідних клубів чемпіонату Голландії останнього часу. Ну і "Шериф". Можна сказати, що ми йдемо з ним паралельно. У нас і форма схожа, і білоруські фахівці там працюють".

"Хочеться ще додати, що, спостерігаючи за жеребкуванням, хотів потрапити до групи "А" до "Ювентуса" і "Манчестер Сіті". З точки зору зростання спортивної майстерності, в плані престижності, залучення уболівальників це був би прекрасний вибір. Хоча і київське "Динамо" - це гучна "ностальгуюча" вивіска, і на наш матч з киянами, сподіваюся, також прийде безліч глядачів", - резюмував Гончаренко.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Наставник БАТЕ хотів у групу до "Ювентуса" і "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі