пʼятниця, 17 вересня 2010 08:49

"Динамо" вдома не зуміло обіграти БАТЕ

"Динамо" вдома не зуміло обіграти БАТЕ

Київське "Динамо" неприємно здивувало, зігравши внічию в стартовому матчі групового турніру Ліги Європи з білоруським БАТЕ. Від підопічних Валерія Газзаєва чекали куди більшого ...

Гості перед матчем взяли на озброєння боксерську "задиристу" тактику, прагнучи своїми гострими заявами вивести з себе суперника. Або звернути на себе увагу - хто знає. Втім, на відміну від нікчемних боксерів, у яких слова найчастіше розходяться з ділом, футболісти БАТЕ доставили чимало неприємностей "Динамо".

Почалися вони вже в дебюті, коли захист господарів проспав ривок Родіонова на правому фланзі. Той стрімко прорвався до воріт і пробив у дальній кут.

Справедливості заради, перевага "Динамо" в перші хвилини матчу була настільки очевидною, що гол Родіонова виглядав не більше, ніж непорозуміння. А якщо переходити на персоналії, то дуже хороший у дебюті був Олег Гусєв, який раз по раз опинявся на ударній позиції. Він же заробив пенальті на 12-й хвилині. Але Мілевський перехитрити Веремко не зумів.

Капітан "Динамо" виправився на 34-й хвилині. Геніальний пас Єрьоменка вивів Мілевського один на один з голкіпером, а через мить м"яч вже був у сітці - 1:1. І ще до кінця першого тайму господарі вийшли вперед. Той же Мілевський повернув "боржок" Єрьоменко, який так само використав свій шанс відзначитися.

Здавалося б, найважче позаду і в другій половині "Динамо" зуміє зловити суперника на фірмовій контратаці. На жаль, замість цього глядачі побачили чергову помилку в обороні. Бетао не зміг виграти єдиноборство у Нехайчика, який змістився до лівого куті штрафної і потужно пробив по воротах - 2:2.

І на цьому все. У "Динамо" було пара-трійка можливостей вирвати перемогу. Так само як і у БАТЕ перетворити на жах стартовий поєдинок киян у Лізі Європи. Втім, і в 2:2 - це не великий привід для радості. Особливо на тлі передматчевих "уколів" білорусів.

Ліга Європи. Груповий етап. Група Е

"Динамо" - БАТЕ - 2:2 (2:1)

Голи: Родіонов, 3 (0:1); Мілевський, 34 (1:1); Єременко, 44 (2:1); Нехайчик, 54 (2:2)

"Динамо": Коваль М.; Леандро Алмейда (Андре Феліпе, 74); Хачеріді; Бетао; Михалик; Єрьоменко; Маграо (Ель-Каддурі, 79); Нінкович; Гусєв О. (Гармаш, 57); Ярмоленко; Мілевський

"БАТЕ": Веремко; Бордачьов; Юревич; Радьков; Шитов; Нехайчик; Павлов А. (Скавиш, 65); Ліхтарович (Бага, 39); Брессан (Володько, 77); Олехнович; Родіонов

Попередження: Єрьоменко, 60; Михалик, 64; Хачеріді, 75 - Бордачьов, 12; Шитов, 29

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдома не зуміло обіграти БАТЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі