вівторок, 17 серпня 2010 17:25

"Реал" заплатив за футболіста збірної Німеччини 20 млн євро

"Реал" заплатив за футболіста збірної Німеччини 20 млн євро

Провідний півзахисник збірної Німеччини з футболу Месут Озіл перейшов з бременського "Вердера" в мадридський "Реал". Інформація про трансфер футболіста у вівторок, 17 серпня, з"явилася на офіційних сайтах обох клубів. На який термін розрахований контракт з Озілом, не уточнюється.

За даними іспанської газети Marca, "Реал" заплатив за німецького півзахисника 20 мільйонів євро, але офіційної інформації на цей рахунок немає. Вранці 17 серпня Озіл приїхав на стадіон "Вердера", але не взяв участі в тренуванні команди і відправився в офіс клубу, щоб оформити перехід в "Реал".

21-річний Озіл починав кар'єру в "Шальке", а в січні 2008 року перейшов у "Вердер", який заплатив за нього 4,3 мільйона євро. У 2009 році він став володарем Кубка Німеччини.

У збірній Німеччини Озіл дебютував у лютому 2009 року і незабаром став одним з лідерів команди. На чемпіонаті світу в ПАР він був гравцем основного складу і допоміг своїй команді зайняти третє місце.

Після закінчення ЧС-2010 Озіл відмовився продовжувати контракт з "Вердером", який діяв до кінця червня 2011 року. Якщо б півзахисник відпрацював контракт до кінця, то влітку 2011 року він міг би залишити клуб вільним агентом (безкоштовно).

По материалам Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" заплатив за футболіста збірної Німеччини 20 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі