субота, 08 серпня 2009 10:34

"Реал" забив канадській команді п"ять м"ячів

"Реал" забив канадській команді п"ять м"ячів

У черговому товариському матчі мадридський "Реал" не зазнав жодних проблем в матчі з ФК "Торонто".

З перших хвилин перевага Королівського клубу була настільки відчутною, що забиті м"ячі здавалися справою часу. Так і вийшло - рахунок відкрив Рауль, який швидко зорієнтувався в карному майданчику канадців і відправив м"яч у ворота.

Потім Бензема і Роналдо розіграли симпатичну, хоч і нехитру комбінація, яка завершилася точним ударом португальця. Коли ж Рауль ударом голови в порожні ворота завершив черговий розіграш, за господарів стало трохи страшно - так справа може дійти і до двозначного рахунку. На щастя для "Торонто", "Реал" явно зменшив обороти і в першому таймі більше не забивав.

Більш того, на початку другого тайму господарям навіть дозволили трошки поатакувати. Але ні до чого ці атаки не призвели, а гості забили в четвертий раз - відзначився Бензема після пасу Негредо. "Торонто" вдалося один гол сквитати - вдало на добиванні зіграв Гала і тут же опинився в обіймах партнерів, які раділи так, немов виграли Чемпіонат світу.

Але на 86-ій хвилині їх трохи остудив Роббен - після пасу Бензема Ар"єн обіграв воротаря і відправив м"яч у сітку. І на цьому мадридці вирішили, що з господарів вистачить і п"яти пропущених м"ячів. 5:1 - розгромна перемога "Реала", але суперник виявився дуже вже слабким. Можливо, в неділю американська команда "Дісі Юнайтед" створить "Вершковим" більше проблем.

"Торонто" - "Реал" - 1:5

(стартовий склад): Касільяс, Лассана Діарра, Рауль, Кака, Кріштіано Роналдо, Гуті, Дренте, Арбелоа, Альбіоль, Бензема, Метцельдер

Голи: Рауль (13, 25) Роналдо (18), Бензема (66), Гала (77), Роббен (86).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Реал" забив канадській команді п"ять м"ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі