пʼятниця, 07 травня 2010 15:24

"Розмов про те, що Газзаєв змінить Бердиєва не було" - прес-аташе "Рубіна"

"Розмов про те, що Газзаєв змінить Бердиєва не було" - прес-аташе "Рубіна"

"Рубін" спростував раніше з'явилася в ЗМІ інформацію про те, що керманич київського "Динамо" Валерій Газзаєв може змінити Курбана Бердиєва на посаді головного тренера казанського клубу. Про це повідомив керівник прес-служби казанців Максим Лопухов.

"Хтось з тих, хто недолюблює команду "Рубін", старанно розпускає чутки, що головним тренером нашої команди стане Газзаєв, а Курбан Бердиєв залишається простим менеджером. Такі домисли не мають ніякої реальної основи. У всякому разі, у клубі не було подібної розмови".

За словами прес-аташе казанців, Газзаєв відмінний тренер, але кероване ним київське "Динамо" поки не досягло особливо високих перемог. У свою чергу, дворазовий чемпіон Росії продовжує тренування і бере участь у матчах відповідно до свого перспективного графіка без будь-яких потрясінь.

Нагадаємо, Валерій Газзаєв очолив київське "Динамо" в травні 2009 року, замінивши на цій посаді Юрія Сьоміна, який нині тренує московський "Локомотив".

За матеріалами sports.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Розмов про те, що Газзаєв змінить Бердиєва не було" - прес-аташе "Рубіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі