пʼятниця, 07 травня 2010 12:33

"Про що говорити? Газзаєв просто розвалив" Динамо "- Сабо

"Про що говорити? Газзаєв просто розвалив" Динамо "- Сабо

У нинішньому місяці виповниться рівно рік, як Валерій Газзаєв був призначений на посаду головного тренера київського "Динамо".

Перший сезон практично позаду, можна підвести деякі підсумки. Вони, прямо скажемо, не вражають. Команда не зуміла зберегти чемпіонський титул, вилетіла з боротьби за Кубок України, а на європейській арені не вийшла з групи в Лізі чемпіонів. Провал або збіг обставин?

"Нічого не показали в цій грі, яка, по суті, була" золотий ", мої одноклубники, хоча і "Шахтар" провів не найкращий матч. А тому тим більш дивно, що не вдалося вирвати перемогу", - прокоментував підсумок матчу Йожеф Сабо, багаторазовий чемпіон СРСР у складі київського "Динамо".

"Втім, чому тут дивуватися? По ходу сезону "Динамо" випереджало "Шахтар" на сім очок, зараз же відстає на шість! Скільки виходить? Тринадцять! І про що ще говорити? На мій погляд, Валерій Газзаєв просто розвалив команду ..."

За матеріалами sport-weekend.com

Зараз ви читаєте новину «"Про що говорити? Газзаєв просто розвалив" Динамо "- Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі