субота, 01 травня 2010 22:54

"Залиште Ярмоленка у спокої" - Газзаєв

"Залиште Ярмоленка у спокої" - Газзаєв
Валерій Газзаєв попросив журналістів на прес-конференції залишити Андрія Ярмоленка у спокої. Нападник "Динамо" у матчі з "Закарпаттям" заробив пенальті, який реалізував Мілевський.

"Залиште Ярмоленка у спокої. Він молодий, перспективний гравець. На його рахунку сім забитих м'ячів, шість гольових передач і зароблене сьогодні пенальті. Він перший рік грає в основному складі, причому в новій для себе позиції, до якої він продовжує призвичаюватися. Але при цьому в кожній грі він має 2-3 стовідсоткових гольових моменти."

"Ярмоленку ще не вистачає стабільності. Але він грає весь сезон. У наступному сезоні це буде зовсім інший гравець. Він прогресує. Мене Ярмоленко абсолютно влаштовує. Вважаю, що Андрій доб'ється дуже великих успіхів у футболі на міжнародній арені. У нього велика перспектива."

"У мене є товариш, який тривалий час жив у Канаді, займався бейсболом. Там існувала така практика серед ЗМІ, коли нового, молодого гравця протягом року журналісти взагалі не чіпають. Тільки підтримують і хвалять. У кожного гравця має бути психологічна стійкість."

"Ви хочете, щоб Ярмоленко з першого року грав так, як Шевченко у "Мілані"? Але такого не буває. Будь-якого молодого гравця необхідно підтримувати. Потім, на другий рік, звичайно, треба з нього питати."

Нагадаємо, в матчі 28-го туру "Динамо" в меншості перемогло "Закарпаття" - 2:0.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Залиште Ярмоленка у спокої" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі