неділя, 16 травня 2010 11:42

"Приєднання України до російської заявки на ЧС-2018 малоймовірно" - генсек РФС

"Приєднання України до російської заявки на ЧС-2018 малоймовірно" - генсек РФС

Україна вже не зможе приєднатися до російської заявки на проведення чемпіонату світу з футболу в 2018 році. Про це заявив генеральний секретар Російського футбольного союзу (РФС) Олексій Сорокін.

"Наша делегація на чолі з першим віце-прем'єром Ігорем Шуваловим передала в ФІФА заявочну книгу з усіма гарантіями уряду Російської Федерації. Коли всі гарантії вже здані, змінити щось неможливо", - сказав генсек РФС.

За словами Сорокіна, малоймовірно, що на даному етапі будь-яка держава, навіть дружня, може приєднатися до заявки Росії.

Нагадаємо, що за повідомленням невідомого джерела, наближеного до оточення президента України Віктора Януковича, Україна розглядала можливість приєднатися до заявки Росії на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року. Це питання нібито має розглядатися на найближчій зустрічі президентів двох країн.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Приєднання України до російської заявки на ЧС-2018 малоймовірно" - генсек РФС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі