вівторок, 02 березня 2010 12:09

"Оболонь" не віддає Юрію Максимову трудову книжку

"Оболонь" не віддає Юрію Максимову трудову книжку
Головний тренер "Кривбаса" Юрій Максимов зізнався, що втомився від скандальної ситуації, в якій він опинився після виходу з "Оболоні".

Нагадаємо, київський клуб вимагає від криворізького клубу компенсацію в розмірі $ 300 тисяч, і не розриває діючий контракт з фахівцем, що не дає Максимову права юридично бути наставником "Кривбаса" і відповідно перебувати на тренерській лавці команди під час офіційних матчів.

"Керівництво "Оболоні" розрахувалося зі мною по преміальних, але трудову книжку не віддає, - цитує Максимова "Спорт-Експрес в Україні ". - Отже, швидше за все, і в наступному турі буду керувати командою по телефону. Не розумію, чому не можна відпустити мене по-людськи, потиснувши руку і подякувавши за роботу? З президентом "пивоварів" я, до речі, таки розлучився нормально, але з іншими людьми з цього клубу дуже важко спілкуватися ...".

Тренер також додав, що у випадку, якщо компроміс з "Оболонню" не буде знайдений, він внесе себе в заявку "Кривбасу" на весняну частину сезону в якості спортивного директора або начальника команди.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" не віддає Юрію Максимову трудову книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі