вівторок, 02 березня 2010 09:50

"Оболонь" вимагає в "Кривбасу" $300 тисяч за Максимова

"Оболонь" вимагає в "Кривбасу" $300 тисяч за Максимова

У парадоксальну ситуацію потрапив вже досить відомий український тренер Юрій Максимов (на фото). Будучи наставником криворізького "Кривбасу", юридично він ним не є. Саме з цієї причини фахівець був відсутній на тренерській лавці криворіжців в суботньому поєдинку 18-го туру чемпіонату України з "Динамо".

Причина такого стану речей полягає в тому, що колишній клуб Максимова - "Оболонь" - вимагає від "Кривбасу" компенсацію за розірвання діючого контракту з фахівцем. Згідно з інформацією газети "Спорт-Экспресс в Украине", розмір цієї компенсації становить 300 тисяч американських доларів. Причому, як пише видання, спочатку "пивовари" вимагали компенсувати 100 тисяч, але в якийсь момент прийняли рішення потроїти суму.

Керівництво "Кривбасу" подібну інформацію коментувати відмовляється, даючи зрозуміти, що у зв"язку з ситуацією, що склалася направить відповідну скаргу в Дисциплінарний комітет української Прем"єр-ліги.

В "Оболоні" наполягають, що у Максимова - чинний контракт, відповідно до якого він як і раніше отримує заробітну плату. Крім того, керівництво "пивоварів" підтвердило, що трудову книжку тренеру не віддадуть до тих пір, поки клуб не отримає компенсацію.

"Юрій Вільєвич до цих пір має на руках чинний контракт з нашим клубом, його не звільняли, і він справно отримує заробітну плату, - цитує" Спорт-Експрес в Україні" віце-президента "Оболоні" Олександра Алімова. - Ми розірвемо угоду лише після того, як отримаємо компенсацію від "Кривбасу".

Нагадаємо, що "Оболонь" оголосила про призначення головним тренером команди Сергія Ковальця, який офіційно ним і є. Він присутній на тренерській лавці команди. Таким чином, виходить, що в даний момент у столичного клубу на контракті відразу два головних тренери.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, "СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" вимагає в "Кривбасу" $300 тисяч за Максимова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі