середа, 21 жовтня 2009 16:23

"Не розумію, що "Шахтар" робить в Лізі Європи" - наставник "Тулузи"

"Не розумію, що "Шахтар" робить в Лізі Європи" - наставник "Тулузи"

Наставник "Тулузи" Ален Казанова поділився своїм поглядом на донецький "Шахтар" - суперника французів по завтрашньому матчу в Лізі Європи.

- "Шахтар" - це команда, яка боролася б за перше місце в нашому чемпіонаті, і яка повинна була грати в Лізі чемпіонів цього року, - цитує Казанову AllezTFC. - "Шахтар" знаходиться не на рівні "Партизана" або "Брюгге", а набагато вище.

- На рівні Ліги чемпіонів?

- Так, на дуже високому рівні. У донеччан є досвідчений тренер, який з командою вже тривалий час. З 24 футболістів "Шахтаря" більше половини - збірники. Бразильці там чудові - добре один одного знають і розуміють. Загалом, "Шахтар" - це команда, що любить контролювати м"яч, небезпечно атакувати і швидко переходити з оборони в наступ.

- Та все ж, вони не змогли пройти в основний європейський турнір...

- Я і сам зрозуміти не можу, що робить "Шахтар" в Лізі Європи. Те, що українці в кваліфайні поступилися румунській "Тімішоарі" - для мене загадка.

- Яке ваше завдання на прийдешній матч?

- Ми будемо сконцентровані, і навіть дуже - але грати повинні з легкою душею. У нас вже є чотири очки - це непогано. Немає такої необхідності, щоб неодмінно набирати очки в Донецьку. Але з іншого боку, "Партизан" гратиме з "Брюгге", і хтось з них до нас підбереться ближче. Отже постараємося хоч щось, але привезти додому.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Не розумію, що "Шахтар" робить в Лізі Європи" - наставник "Тулузи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі