неділя, 30 травня 2010 17:51

"Надіюсь зіграти проти Норвегії" - Яковенко

"Надіюсь зіграти проти Норвегії" - Яковенко

Дебютант збірної України Олександр Яковенко, який не потрапляв у заявки на матчі проти Литви (4:0) та Румунії (3:2), надіється зіграти з Норвегією. Нагадаємо, 21-го числа, у спарингу проти "Нафтовика" гравець "Андерлехта" вже на другій хвилині матчу травмував задню поверхню стегна.

Після матчу з Румунією, "Gazeta.ua" поцікавилася здоров'ям Яковенка.

"Почуваюся добре. Надіюсь, що зможу зіграти в наступному матчі. У Норвегію не поїдуть п'ятеро гравців, але прізвищ я не знаю."

У суботу збірна України провела другий матч під керівництвом Маркевича і вперше в історії перемогла збірну Румунії, від якої у минулому зазнала три поразки.

"Ми дуже цьому раді. Всі хлопці молодці, старалися. На початку другого тайму вийшов дуже важкий відрізок. Але футболісти проявили характер і зуміли переламати хід гри."

"Фартовий" стадіон "Україна" знову підтвердив свою репутацію. До вчорашнього матчу, збірна п'ять разів святкувала перемогу у Львові.

"Справді? Треба частіше тут грати. Я не буду розголошувати, те що нам говорить тренер. Думаю, це зайве. Якщо в загальних рисах, то головне для нас гра. Всі матчі треба старатися виграти у будь-якому випадку, але головне, щоб у команди був малюнок гри, щоби було більше командних дій і виконувалися установки тренера, тоді у нас все вийде."

Не відомо, як збірна відходитиме від матчу з румунами, але після Литви Маркевич повів команду на риболовлю. Михалику тоді вдалося спіймати коропа на шість кг. Яковенку така розвага виявилася не до смаку.

"Я не рибак, тому пропустив".

Матч з Норвегією пройде в Осло 2 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Надіюсь зіграти проти Норвегії" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі