пʼятниця, 15 жовтня 2010 09:50

"На новій емблемі "Динамо" залишаться дві зірки" - Суркіс

"На новій емблемі "Динамо" залишаться дві зірки" - Суркіс
З нового сезону київське "Динамо" отримає нову емблему. Про те, яким буде новий логотип клубу, розповів президент "біло-блакитних" Ігор Суркіс.

"Зараз мова йде про повернення букви "Д" у ромбі, - цитує Суркіса "Сегодня". - Сказати вам відверто? У мене як у президента клубу завжди була ностальгія за цією емблемою. Не хочу образити розробників чинного лого, але така ж велика шайба - у "Дніпра", запорізького "Металурга" ...

У "Динамо" ніякого кружечка раніше не було. Плюс жовтий колір ... Ми не маємо відношення до нього. І ніколи не мали. Компанія, яка займається цими питаннями, надасть нам кілька варіантів, а кращий ми обов'язково винесемо на обговорення вболівальників. Проведемо інтернет-голосування.

Може, 90% буде за те, щоб залишити нинішню емблему. Але, думаю, буде нова. Хоча в ній обов'язково повинні залишитися дві зірки (символ 26 перемог у чемпіонатах СРСР та України".

При цьому президент "Динамо" спростував, що, нібито, зміною емблеми клуб намагається відвернути вболівальників від проблем, пов'язаних з грою і результатами команди останнім часом.

"Питання зі зміною емблеми назрівало давно. Ще до кризи в команді, - сказав Суркіс. - Я можу показати десятки тисяч листів вболівальників, у яких вони просять повернутися до емблеми, яку пам'ятають за переможним років. Недавно таке ж прохання надійшло від представників різних фан-груп. Я говорив їм, що головне - за допомогою перемог вивести "Динамо" з нинішнього стану. А емблема - другорядне. Але люди просять".

Нагадаємо, що на початку цього сезону київське "Динамо" також представило нову домашню форму.
Зараз ви читаєте новину «"На новій емблемі "Динамо" залишаться дві зірки" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі