четвер, 14 жовтня 2010 17:06

"З "Динамо" Констанція не зіграє" - Кононов

"З "Динамо" Констанція не зіграє" - Кононов

На цьому тижні ряди львівських "Карпат" поповнив бразильський форвард Тіаго Альберто Констанція. Тим не менш, побачити його в дії під час виїзного поєдинку львів'ян проти київського "Динамо", який відбудеться в суботу, 16 жовтня уболівальникам не вдасться. Причину у коментарі Gazeta.ua пояснив головний тренер львівської команди Олег Кононов.

- На жаль, ще не улагоджені всі юридичні формальності щодо цього гравця, тому задіяти його у матчі з "Динамо" ми не зможемо, - говорить Олег Георгійович. - Коли все владнається, і він зможе приступити до повноцінної роботи з командою, стане ясно, яке місце гравця в команді і яку зможе він принести користь. Дуже б хотілося, щоб він швидко вписався в колектив. Але все буде залежати від нашої спільної роботи.

- До клубу також прийшов новий трансфер-директор Ігор Йовічевич. До цього були з ним знайомі?

- Ні, не доводилося. Та й зараз докладно поговорити не виходить, дуже багато поточної роботи. Всі трансферні плани будемо обговорювати вже потім.

- До гри з "Динамо" команда підійшла з втратами ключових півзахисників - дискваліфіковані Худоб'як та Кополовець, під питанням участь травмованих раніше Кожанова і Годвіна. Ви вже визначилися, хто їх замінить?

- У цілому да. Остаточно ситуація стане зрозумілою ближче до матчу.

- Окрім "Динамо" Вам через декілька днів доведеться зіграти в Лізі Європи з "Севільєю". Є рецепт як налаштувати команду, щоб за суботу вона емоційно не видихалася?

- Будемо думати, як краще підвести команду психологічно до цього циклу. Найголовніше те, що хлопці хочуть грати.

Зараз ви читаєте новину «"З "Динамо" Констанція не зіграє" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі