пʼятниця, 09 жовтня 2009 08:59

"Мої колеги з "Тоттенхема" пообіцяли перемогти Україну" - Кранчар

"Мої колеги з "Тоттенхема" пообіцяли перемогти Україну" - Кранчар

Один з провідних англійських таблоїдів "Daily Mirror" опублікував інтерв"ю з півзахисником "Тоттенхема" Ніко Кранчаром з приводу вирішальних матчів відбірного циклу ЧС-2010 в шостій групі. За словами хорвата, його англійські партнери по команді пообіцяли добитися перемоги в Дніпропетровську над Україною, тим самим відкривши шлях "клітчастим" в плей-офф.

- Я аніскільки не сумніваюся в професіоналізмі футболістів збірної Англії та їх чесній грі. Я переконаний, що вони в Україні переможуть. Я розмовляв з колегами з "Тоттенхема" і всі вони обіцяли взяти в Дніпропетровську три очки і я думаю, що Англії це під силу, - думає Кранчар.

- У цю суботу я буду вболівальником Англії, тому що ми залежимо від них в гонитві за друге місце в нашій відбірній групі. Англія вже кваліфікувалася, проте, гравці дуже горді, щоб поверхово ставитися до гри, а їх тренер Фабіо Капелло завжди прагне добитися максимуму, - впевнений хорватський півзахисник.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Мої колеги з "Тоттенхема" пообіцяли перемогти Україну" - Кранчар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі