середа, 07 жовтня 2009 13:49

"Сподіваюсь, українці не виграють у англійців" - Біліч

"Сподіваюсь, українці не виграють у англійців" - Біліч

Головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч сподівається, що збірна України не зуміє обіграти команду Англії в суботньому матчі, який пройде в Дніпропетровську.

"За результати в нинішній кампанії ми повинні звинувачувати тільки самих себе. У поєдинку з англійцями ми не могли розраховувати на деяких гравців. На наших діях не найкращим чином позначається відсутність двох ключових футболістів. У деяких зустрічах нам відверто не пощастило".

"Як би там не було, ми не так успішно провели відбірковий цикл. Ми перебуваємо в гарному становищі й цілком можемо пробитися в плей-офф за право поїхати на чемпіонату світу".

"Сподіваюся, ми переможемо збірну Казахстану, а українці не зможуть набрати три очки в поєдинку з англійцями. Якщо дружина Фабіо Капелло покаже хоча б половину з того, що продемонструвала проти нас, вона, без сумніву, доб"ється позитивного результату ", - сказав Біліч, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, матч Україна - Англія відбудеться 10 жовтня в Дніпропетровську. Будь-який результат цього поєдинку, крім перемоги команди Олексія Михайличенка, фактично гарантує хорватам другий рядок у турнірній таблиці та вихід в плей-офф.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, українці не виграють у англійців" - Біліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі